Officieel gecertificeerd

17 juli 2019

Officieel gecertificeerd

Officieel gecertificeerd

voor Virtueel Succes 1 en 2

Het is al even geleden dat ik de certificeringsweken voor module 1 (Online marketing) en module 2 (Leveren van diensten, communicatie en dagelijks management) van de opleiding Virtueel Succes heb gehad. Dat ik de opdrachten goed had gemaakt wist ik al. Het enige wat nog moest gebeuren was een evaluatie met mijn opdrachtgever. 
Eindelijk hebben we daar de afgelopen periode samen tijd voor gevonden. En ik ben heel erg blij met de positieve evaluatie van mijn stage opdracht die ik voor deze twee modules bij de stacaravanmakelaar heb gedaan. Het is altijd erg leuk om te horen dat een opdrachtgever blij met je is :).

Officieel

Vandaag kreeg ik het officiële bericht dat ik daadwerkelijk ben geslaagd voor module 1 en 2 van de opleiding Virtueel Succes. Bijgevoegd waren de certificaten waarmee ik aan kan tonen de opleiding gevolgd te hebben, maar ook mooie woorden, die ik graag deel: 

"Je bent een prettige persoonlijkheid met veel oog en aandacht voor de klant en hoe je hem optimaal kunt helpen met vervolgstappen en verbeterslagen. Je snapt hoe het werkt en hebt ontdekt dat er vaak nog veel meer uit te halen valt dan dat je aan de voorkant dacht. Blijf stappen en acties klein maken. In processen denken. Eenvoud is kracht. Dat kun je altijd voor ogen blijven houden. Mijn ervaring is dat het werk nooit af is. Er valt altijd nog iets te doen.
 
Je ziet dat je OG echt blij met je is en hij geeft duidelijk aan dat je dit aan meer klanten kunt bieden. Hij adviseert je dat ook zeker te gaan doen.
 
Ik hoop van harte dat je meer zelfvertrouwen hebt in het feit dat jij echt de geschikte persoon/VP bent om dit voor meer bedrijven te gaan doen. Je kunt het. Echt waar".
 
Eerlijk gezegd ben ik hartstikke trots op dit resultaat en ik ga het certificaat dan ook graag gebruiken op mijn website en onder mijn e-mail handtekening.
 

Vervolg van mijn "studiereis"

In september ga ik verder met module 3 van de opleiding. Dit gaat over de financiën en statistieken. Ik heb er weer veel zin in en ga ook voor deze module de stage opdracht bij de stacaravanmakelaar doen. 

 

 

 

Terug naar het overzicht