Wie is jans

Wie is Jans?

Wie is Jans?

De drijvende kracht achter JANS ben ik, Annita van den Ouden. Ik ben geboren in 1972, gelukkig getrouwd met Rob en moeder van twee jongens. Bas* is onze engel en Rik onze bengel. 
De naam JANS heb ik gekozen omdat het de naam van mijn te vroeg overleden oma is.

Ik houd er van om zaken te regelen en de regie te nemen. Verder heb ik er ontzettend veel plezier in om met social media te werken, als ik iets nieuws zie, wil ik het graag leren. Ook het werken aan websites en het maken van nieuwsbrieven geeft me veel energie. 
Maar wil je me helemaal gelukkig maken? Vraag me dan om je je werkprocessen onder de loep te nemen en te optimaliseren waar nodig. Want ik ben ervan overtuigd dat je zonder een goede basis je niet goed genoeg kunt focussen op groei. 

Deze werkzaamheden voer ik graag voor opdrachtgevers uit, maar ook bij de BAS stichting (een stichting die wij hebben opgericht na het overlijden van Bas*) en bij de plaatselijke voetbalvereniging waar ik secretaris van ben. 

Inmiddels heb ik tientallen jaren ervaring in diverse secretariële- en administratieve functies. Zowel in loondienst als binnen JANS Office Support. De uiteenlopende werkzaamheden die ik voor verschillende opdrachtgevers mag uitvoeren maken mijn werk zo interessant. 

Ik vind het leuk om met verschillende mensen en voor verschillende bedrijven te werken, omdat mijn kennis hierdoor enorm uitbreidt.
Het geeft mij een goed gevoel om op mijn eigen manier de klant te kunnen helpen vanuit mijn eigen normen en waarden. Dit houdt voor mij in dat ik goed luister naar wat de klant precies wil en hoe de klant dit wil en het vervolgens ook zo uitvoer.
Verder staan service en betrouwbaarheid natuurlijk hoog in het vaandel.

JANS is eerlijk, loyaal en heeft hart voor de klant. JANS ondersteunt jou graag op de manier zoals jij dat wenst. In principe werkt JANS vanuit het eigen kantoor, wat je natuurlijk de kosten van een extra werkplek bespaart.
Maar als je liever hebt dat ik jou op je eigen kantoor kom ondersteunen is dat natuurlijk ook mogelijk.

JANS Office Support - oog voor proces en kwaliteit!

 

-- JANS Office Support - oog voor proces en kwaliteit! --